Инструменти за автомобила
36 K
10:23

Спомняте ли си едно време как неделя беше ден за колата. Ми те старите съветски автомобили искаха постоянна занимавка и фина настройка.
Едно време си беше голям кеф. Да слезеш пред блока, да разхвърляш инструментите в радиус 10 метра, да свалиш гумата. И така...

Лепене на огледало върху плочките
91.2 K
3:06

Ще ви покажа как да залепите огледало върху плочките. Ще ви трябва неутрален силикон за лепене на огледала и двойнозалеваща лепенка. След залепването, огледалото няма нужда от допълнително укрепване.
Лепенето на огледало може да се приложи и на други места, стига...

Поддръжка на градината – храсторез, саблен трион, ножици, колове за ограда
74 K
23:34
Предаване 6 / 2021

Сигурно много от любителите градинари вече са в градините и усилено работят. Градината се нуждае от постоянни грижи, за да изглежда винаги добре.
Затова днес ще подхванем темата за градинарството. Ще започнем с поддръжката на дърветата и какви инструменти ще ви...

Как да правилно да използваме и поддържаме нашите режещи инструменти
73.3 K
3:27

Кои са най-често срещаните грешки при експлоатацията на режещите машини като циркуляр, зеге и саблен трион. Николай от сервиза на Ташев-Галвинг ще ни даде ценни съвети как да работим и как да поддържаме нашите инструменти.

Водопровод с прес фитинги с Николай Марков
42.3 K
13:32

Много ми се иска да ви споделя някои тънкости от работата с гъвкави тръби. Но те тънкостите се учат с работа. Аз колко водопровода с прес фитинги да съм направил?
Виж Ники, Ники е друга работа. Колко километра тръби са минали през ръцете му. Не знам. Но дали той...

Монтаж на стойка за телевизор
80 K
7:26

Как да монтираме и изберем стойка за телевизор. Правилният монтаж на стойката е изключително важен, за да нямаме паднали по лице телевизори. Освен това съществуват много видове стойки и много размери.
Как да изберете правилния размер стойка за вашия телевизор и...

Автомат за врата, аквариум – рязане и лепене на стъкло
71.2 K
23:46
Предаване 2 / 2021

Днес ще ви покажем как да монтирате затварящия автомат на входната врата, така че да не се тряска всеки път след вас като влизате и излизате.  И не си мислете, че е толкова сложно. 
Ще ви покажа как се прави и резба. И това вече не е майсторска работа.

...
Хаспел за керемиди
26.4 K
13:16

Кой е най-лесният начин да качим керемидите и други строителни материали до покрива? Ами с хаспел разбира се! Хаспелите доставят керемидите до различни височини - 6м, 8м, 10м.