Дизайнa в кухнята - съчетание на цветове, елементи и материали
32.1 K
18:53
Предаване 26 / 2017
Кухнята във вида, в който днес вече сме свикнали да си я представяме, съществува отскоро. Развитието в проектирането, обзавеждането и оборудването на кухненското помещение е преминало през различни етапи.
Боядисване и отсичане на боята
52.9 K
02:29
За нанасяне на качествена и скъпа боя изберете и качествено мече или четка. С тях боята ще се разнася равномерно и без петна.
Монтаж на плъзгаща врата
29.5 K
2:40
Плъзгаща врата се монтира, когато искаме да спестим място или няма начин да се постави нормална врата. Плъзгащата врата се движи по направляваща релса.
Избор на керемиди за къща в града
7.1 K
2:17

Изкачвайки се нагоре по етажите, след подпокривното пространство идва ред и на керемидите.
Начинът на изграждане на двойната скара от дървената конструкция сме показвали в предаването. Вижте препоръките на Винербергер за изграждането на вентилиран покрив.
А...

Ремонт в кв. Младост - хидроизолиране, сухо строителство и още
36.2 K
22:42
Предаване 29 / 2010
За да изравним стените в банята след разбиването на плочките вместо традиционната мазилка, избрахме сухото строителство – по-бързо, по равно и не по скъпо.
Топлоизолация - избор на топлоизолационна система
31.9 K
22:47
Предаване 12 / 2013
Изборът на топлоизолационна система никак не е лесен. Когато сте изправени пред трудния избор какви материали да изберете за изпълнение  на топлоизолационната система, която да защити вашия дом от студ и жега, вие се нуждаете наистина от компетентен съвет.
Марисан - саморазливна замазка
12.8 K
3:27

След стягане, саморазливната замазка образува здрав, стабилен и перфектно равен слой, предразполагащ към последващо полагане на всякакъв тип покрития – от паркет и керамични облицовки, до мокети, балатуми и меки подови покрития.
Консистенцията на саморазливната...